Kiwanen1
6 januari 2016

Award volgens eigen ontwerp?

Vraag een offerte aan

Het lijf en hoofd zijn lasergesneden uit 30 mm dik acrylaat. De mannelijke figuren uit blauw en de vrouwelijke uit rood acrylaat. De witte decoratie zoals de stropdas is gesneden uit 3mm dik wit acrylaat en verlijmd op het lijf en hoofd. Onze werkplaats vulde zich onlangs met zogenoemde "Kiwanen", dit zijn door ons geproduceerde mannelijke en vrouwelijke awards voor Kiwa Nederland.

De nek en sokkel zijn gemaakt uit transparant plexiglas en zijn rondom gepolijst. De sokkel is aan de voorzijde voorzien een lasergravure van het KIWA-logo. Alle onderdelen zijn door middel van UV-verlijming transparant aan elkaar bevestigd.

Wilt u ook een award of trofee laten maken van uw logo of eigen ontwerp, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de uitvoering!