Machines demonteren en verwijderen

We demonteren en verwijderen werkelijk iedere machine. Elke machine, op elke locatie wordt door ons bekwaam en veilig gedemonteerd. Hierna worden de metalen gerecycled tot waardevolle grondstoffen. Andere stoffen die mogelijk vrijkomen, worden door ons met het grootst mogelijke respect voor het milieu afgevoerd. We hebben hiervoor specialisten met jarenlange ervaring met zeer diverse machines en het juiste professionele gereedschap.

Maak een afspraak voor een bezichtiging. We zijn dan binnen twee dagen ter plaatse en bekijken samen met u hoe de machine het snelst en goedkoopst gedemonteerd kan worden. Ook de logistieke situatie wordt bekeken. Zo zien we hoe we de gedemonteerde delen kunnen afvoeren. Er worden foto’s gemaakt en de zaak wordt opgemeten. Soms halen we ook delen uit elkaar om de constructie te bekijken. We beschikken hiervoor over professioneel gereedschap.

Meer weten over onze demontagewerkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn om de sloopwerken op een verantwoorde uit te voeren.
Neem contact op